Tájékoztatás


2020.01.07.


TÁJÉKOZTATÁS azon Felhasználók részére akik a lejárt hitelesítési mellékmérőjüket 2019. december 31-éig nem cserélték le.

Felhívjuk azon elkülönítetten mért Felhasználóink figyelmét, hogy akik 2011-es hitelesítésű mellékvízmérőiket a hitelességi idő végéig, azaz 2019. december 31-éig nem cserélték le, a Közszolgáltatási Szerződésük 2020. január 01-jével megszűnt.

Az új Közszolgáltatási Szerződés megkötésének feltétele:
• hiteles mellékvízmérő felszerelése,
• a Szolgáltató által plombával vagy a leszerelést megakadályozó zárral történő ellátása,
• esetleges számlatartozás kiegyenlítése a Szolgáltató felé,
• nem lakossági Felhasználó esetén a víziközmű-fejlesztési hozzájárulás megfizetése vagy annak igazolása

A mellékvízmérő cserével megbízhatja Társaságunkat vagy választhat megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkező Szakembert.
Amennyiben Társaságunkat választja, kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat, ahol személyes ügyintézés során megrendeli és befizeti a mellékvízmérő csere díját. Ezzel egyidejűleg a mellékvízmérő csere/plombálás időpontja egyeztetésre kerül.

Amennyiben saját maga vagy Szakemberrel végezteti el a mellékvízmérő cserét, úgy a leszerelt vízmérő bemutatását követően van lehetőség Központi Ügyfélszolgálatunkon a szerződéskötési igény benyújtására. Az ügyintézés során a szerződéses adatai egyeztetésre kerülnek, valamint megrendeli és befizeti a plombálás díját. Ezzel egyidejűleg a plombálás időpontja egyeztetésre kerül. Társaságunknál is van lehetősége megvásárolni az új mellékvízmérőjét a készlet erejéig.

Amennyiben további kérdése merülne fel a fentiekben leírtakkal kapcsolatosan, állunk szíves rendelkezésre Ügyfélszolgálatunkon személyesen (5000. Szolnok Vízmű út 1), írásban az ugyfelszolgalat@vcsm.hu e-mail címen vagy a 06/56-516-315 telefonszámon.

%d blogger ezt szereti: